Josefin Dahlberg

Äntligen är vår podcast här!

Modette_PODDBILD


Woho äntligen har vi publicerat vårt första podcastavsnitt!! Jag och Joanna har ju hypat detta ett tag nu men nu kan ni alltså äntligen lyssna på oss.


Som vi berättar i podcasten så ville vi (som alla andra) också ha en pod. Vi tänkte på vad som fattades på podhimlen och kom på att vi får så många frågor av unga tjejer om hur man kommer in i vår bransch, vilken utbildning man ska gå och vad som är viktigt att tänka på. Detta vill ju såklart svara på och peppa er till att gör det ni älskar!


Därför berättar Joanna om sina erfarenheter i detta avsnitt och nästa vecka får ni lyssna på mig om min väg till där jag är idag. Men vi kommer även intervjua kända profiler i branschen för att kunna ge er så mycket erfarenhet, råd och pepp som möjligt. Så håll koll på Karriäristapodden i höst, nytt avsnitt varje tisdag!


Och ge oss feedback!! Vad gillar ni? Vad vill ni ha mer/mindre av? Så kul att höra vad ni tycker :D


_________________


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL PODDEN


_________________

#1 - josefin

Fenomenalt!!!
Jag kommer lyssna på ALLA!!! tycker att du är så himla inspirerande, vacker, härlig och en frisk fläkt!!!!
Dessutom väldigt modig, verkligen!!!!!

Jag skulle så himla gärna vilja veta hr man går till väga när man skapar ett klädmärke? Det är verkligen något jag brinner för, har alltid varit kreativ och har gått 3 årig hantverk mode gymnasieutbildning, men nu vill jag framåt! Hur har dom andra gått till väga?? Ex dagmarsystrarna, Stylein, valerie aflalo, anine bing( hade varit drömmen om ni hade fått en intervjuv med henne då jag vet att hon inte kan sy" utan hon gått en annan väg).

Frågor som vart börjar man? Vad ska man tänka på? hur gör man? mm.

Super inspirerande blogg och människa är du!!!!:DDDD
vacker och snygg med!!!!

Svar: Tack Josefin!! Gud va glad jag blir :)) Vi ska se till att få med en designer i podcasten helt klart :D

Ha en härlig kväll! Kram på dig
Josefin Dahlberg