Josefin Dahlberg

Guldknappen– My Look
IMG_5566
IMG_5563
IMG_5556

I går var det alltså min första Guldknappsgala. Jag hade på mig denna fantastiska klänning med underbara fransar från By Malene Birger. Eftersom Knappengalan är tillfället då det verkligen gäller att klä upp sig kände jag mig lite nervös över vad jag skulle ha på mig då jag egentligen inte är en klänningtjej och ännu mindre en "elegant-klänning-tjej". MEN när jag hittade denna kände jag bara, JA! Den blir perfekt. Och det var den. Skön, bekväm och snygg. Och kvällen var väldigt rolig. Jag hade inte med mig någon kamera men tänkte visa er lite snaps från min telefon. Försöker få upp det i början av veckan. Men vad tycker ni. Var jag galafin? :))
My Leo Scarf
IMG_5689
IMG_5692

Jag måste visa er och tipsa er om den här underbara och mysiga leoscarfen jag shoppade på Zara i veckan. Så mysig och gör vilken höstdag som helst skönare och snyggare. Finns i butik just nu! (Jag äääääälskar ju leopard så den här är ju drömscarfen just nu)

I must show u my new leopard scarf I bought at Zara this week. How amazing?? So cute and cosy! I loooove leo print!
My Stories
 

IMG_4985

Flera av er frågar var jag hittar alla mina ringar och mitt bästa tips är & other stories. De har så fina modeller, är inte så dyra och håller färgen länge. Jag älskar att gå dit då och då för att spana in deras nya smycken. Mums!

Many of you ask me where I get my rings. And my best tip is & other stories. My favorite place to find new jewelries.