Josefin Dahlberg

Party Pants

 IMG_0321


IMG_0313


I dag åkte de här glittriga och härliga byxorna från Gina tricot på. Jag är typ sjuk så orkade inte ha på mig något tajt och obekvämt så de här sköna, lösa men snygga byxorna passade perfekt! Men nu är det Party Pants off och soffläge som gäller... Hoppas jag inte blir sämre, så himla tråkigt att vara sjukis. Men glad lördag på er och hoppas ni är pigga och glada :)


_______________


Im a bit sick today but I put on my party pants from Gina Tricot and felt better for a while but know Im back in the sofa.. I hope u all have a great saturday! 

New Shoes from...

IMG_0299 IMG_0311


.... Zara och jag älskar dem! Perfekta vardagsklackar som kan piffa till vilken look som helst. Love. Fina va?


_________________


...Zara and I think they are the perfect everyday shoes! Do u?

My LV Bags

IMG_0053


IMG_0063


 Många av er har frågat om mina LV väskor jag har. Jag har två stycken, en weekend bag och en axelremsväska. Bagen köpte jag vintage på Herr Judit på Sibyllegatan, den andra köpte jag online på Luxclusif.


Det är en sajt som säljer vintage lyxmodeartiklar, de är garanterat äka handväskor och de säljer märken som Chandel, Louis Viuttion, Gucci, Balenciaga med flera. De köper in sina produkter på specialiserade auktioner där privatpersoner säljer sina lyxartiklar. Och så kan bland annat vi här hemma i Sverige köpa dem till ett mycket trevligare pris än vad de kostar nya. Härligt va? Jag är sugen på att fynda en till väska snart men får nog hålla mig ett tag till.. Men om du bli shoppingsugen – Klicka här för att komma till Luxclusif!