Josefin Dahlberg

GlamMom★ Office

IMG_1262 IMG_1268


I går satt jag ju och redigerade poddis på GlamMom-kontoret och jag tänkte visa er lite hur det ser ut där. Så himla mysigt. Jag hade mitt första kontor efter min journalistikexamen i närheten och fick lite längtan tillbaka. Så himla mysigt att liksom ha sitt egna.. Här ser ni ju Vanja som ni känner igen och Lovisa som är en annan härlig brutta som jobbar på GlamMom och sköter deras bloggy GlamMom-Bloggen. Kolla kolla! Puss!

En dag på Dalarö

IMG_1270


IMG_1272


IMG_1273


Glad torsdag på er! Jag är fortfarande ute på landet och har haft en väldigt härlig dag. Började med morgonyoga med mamma kl 08 följt av frukost på bageriet. Ikväll ska vi ha minikräftskiva så jag och Fredrika gick en repa genom byn för att handla inför kvällen. På lanthandeln köpte vi jordgubbar och blåbär. Och de har sååå fina blommor där.


IMG_1276


IMG_1309


IMG_1287


IMG_1292


Huuuur gott?


IMG_1303


Sen gick vi till bageriet och köpte bröd, Levainbröd är ju typ det godaste någonstin.. Mums!


IMG_1315


Nu bakar vi västerbottenpaj och vit choklad mousse. Mums!

Summer Hat

IMG_0774


Ny sommarhatt från Ellos. Perfekt till ett par slitna jeansshorts och en bohemisk blus. Så fort solen är framme är det precis vad jag ska ta på mig. Och här ser ni också min lilla gulliga vas jag köpte på H&M Home häromdagen, fin va?


______________


New hat från Ellos. And here is my new vase from H&M Home, cute right?