Josefin Dahlberg

Shoppa min smyckeskollektion★
Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Äntligen finns ju min kollektion online! Så himla kul och konstigt att se allt uppe i shoppen. Love it!! Tack för alla fina ord om min kollektion, det gör mig sååå glad!

Alla mina smycken är i återvunnet, äkta silver (alltså ett halsband kan vara en gammal silversked) och de smycken i guld är pläterat med 18 karats guld – så smyckena kommer att hålla hela livet ut! Julklappstips :D

Ni hittar min kollektion här!
#1 - Lovisa

Så fina!!

#2 - Erica

Supersnygga!

#3 - josefin

Skulle bara säga att du är så jävla grym! Är verkligen imponerad av dig, efter allt du gått igenom att du ändå står på benen och med det viktigaste..ett leende. Jag har haft lite samma resa som dig med en alkoholiserade far plus lite annat och ibland när jag tappar hopp så tänker jag på dig, fan du är grym och en stor förebild. Tack!

Njut av livet och ha en underbar jul!:)
Kram

Svar: Meeeen tack Josefin!!! All styrka och energi till dig! KRAM!
Josefin Dahlberg

#4 - Anna Andersson

Fina smycken! En fråga, plätering håller väl inte i all oändlighet? Skulle gärna vilja köpa ett halsband men det är tråkigt om det kommer att ändra utseende över tid.

Svar: Eftersom de är pläterade med 18 k guld håller det väldigt länge :))) Det är äkta material så de kommer bara slitas snyggt med åren :))
Josefin Dahlberg

#5 - Anonym

Undrar armbadet av jade stenar, är det äkta? Tänkte beställa ett.

Svar: Japp det är det :D
Josefin Dahlberg