Josefin Dahlberg

Mina smycken★ Här köper jag dem!


Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset


Som ni vet ÄLSKAR jag ju smycken. Jag känner mig TOTALT NAKEN utan mina örhängen, halsband, armband och ringar. Och jag har dem varje, varje dag! Min smyckessamling är superstor men aldrig komplett. Jag är ALLTID på jakt efter nya skatter och kan längta att det kliar i fingrarna efter att få gå i butiker och känna och klämma på alla smycken. Jag blandar billigt och dyrt, äkta och fejk. Just nu är jag all in för stora guldörhängen och har det typ varje dag. Det kan verkligen förändra en hel look!


Ni frågar ofta mig var jag köper mina smycken så jag tänkte lista mina favoritbutiker där jag alltid spanat efter nya smycken till min samling. 


★ & other stores – Jag har galet många smycken därifrån och gillar framförallt deras ringar som jag tycker håller färgen bra. 


★ Mango – De har inte så stor smyckesavdelning men har alltid något jag bli kär i och är grymma på just stora örhängen. 


★ H&M – Har alltid roliga smycken som jag blandar upp mina varje-dag-smycken med. 


★ CU Jewellery – Märket jag har gjort min smyckeskollektion med och som har superfina halsband i äkta material som håller för att användas varje dag.


★ Zabel – De har så himla fina örhängen med små stjärnor och månar som jag har i öronen just nu.


Var köper ni era smycken? 

#1 - Christine's Stories

Jag är likadan. Min smyckessamling är helt enorm ändå vill jag alltid köpa nytt. Jag borde rensa lite, hehe.

Jag gillar också smyckena från & Other Stories. Sedan köper jag mycket från Pilgrim. Känner du till det märket? Kan även rekommendera att kolla in Hultquist Copenhagen. Tror att du skulle gilla deras grejer :)

Svar: Åh tack!! :D
Josefin Dahlberg

#2 - ISA

jag gillar SÅ mycket att du faktiskt har en garderob bara för smycken! ;) så ska det se ut! och oooom du nån gång får för dig att ha smyckesbloppis så hoppas jag du meddelar! allt du har är finfint.

#3 - Vickan

Vart har du köpt chokern du har på första bilden?

Svar: Ivyrevel :)
Josefin Dahlberg

#4 - Sandra

På senaste tiden har mina smycken kommit ifrån Edblads och Pilgrim :)

#5 - Helin

Från Caroline Hjerpe!!

#6 - Rebecka

Snyggt! Men alltså haha - hur gör du när du ska tvätta händerna och bär massa bijouterier som ringar? Det är ju sjukt jobbigt att ta av alla ringar varje gång man ska tvätta händerna! Eller kör du på trots att de tappar färg av vatten? Haha :)

Svar: Haha jaaa, jag kör på ..... :)
Josefin Dahlberg

#7 - Hej

Hej var har du köpt ditt smycke med kvinnosymbolen?

Svar: Det är Vanjas :)
Josefin Dahlberg

#8 - Ida Hedlund

Blev sååå glad när jag såg dig gå på söder och fick en wow känsla! ville så hälsa men de gick så snabbt!!
Kram