Josefin Dahlberg

Min söndag ❥Jag gick upp tidigt i morse för att ställa tillbaka dygnet och som tur var var jag inte alls så trött. Skönt!      

wiener

Jag åkte in till stan och fikade med Fredrika. Äntligen fick jag äta en semla. Mums!
 

Efter det gick vi till Stories och shoppade. Jag blev sugen på dessa skor men de var lite väl hårda i skinnet så de fick stå kvar på hyllan. Men nu när jag ser dem igen blir jag sugen ändå....
Min rutiga blus kommer från Monki!
  

Jag hittade en skjorta som jag passade i. Hurra! Jag äger ju inget med skjortkrage för jag tycker aldrig att jag passar i det. Men i dag hittade jag en fin, randig, oversize skjorta på Stories. Så nöjd!
 

Vi gick förbi dunkin donuts och åt en med caramellsmak och tyckte denna "Mr happy" var såå härlig!
 

Hittade den här härliga mattan på rean på Åhlens och är lite sugen på att ha den hemma. Så fina färger, skulle nog bli glad av att ha den här hemma. Nu sitter jag hemma i soffan och har precis ätit min goda middag. Rotfrukter i ugn, halloumi och avokado. Mums!  
★ Zabel ★
Zabel_JosefinDahlberg0 Zabel_JosefinDahlberg01Zabel_JosefinDahlberg03 Zabel_JosefinDahlberg04

Som ni vet jobbar jag med ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till smycken, Zabel Jewellery. De här ringarna och örhängerna är några av mina favoriter i hela min smyckessamling och jag har dem nästan varje dag. Som ni vet har jag en hel del smycken men om man inte vill ha så många tycker jag att man ska investera i ett par enkla och tidlösa smycken med fina detaljer så att man ha kan den länge. Och Zabel är grymma på den typen av smycken så in och kolla! – Zabel Jewellery. Puss!

I samarbete med Zabel

Frågestund ❥
Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hej gullisar, dags för en frågestund! Ös på med vad ni vill och jag lovar att svara så ärligt och så snart jag kan. Puss J!