Josefin Dahlberg

Min nya soffhörna ❥ Och mina drömkuddar!
Processed with VSCO with hb2 preset Jag möblerade ju om i min lägenhet för ett tag sen men har inte riktigt fått till min soffhörna fören nu. Äntligen är jag nästan klar och det blev så himla mysigt tycker jag!

Processed with VSCO with hb2 preset Äntligen har jag fått hem mina drömkuddar från Ellos (Hittas här!) Såååå fina!!

Processed with VSCO with hb2 preset Kuddar är ju så himla viktigt för myskänslan och är så himla nöjd med mina!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset Jag hittade den här kudden på Indiska i veckan som passade perfekt ihop med mina drömkuddar!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset Jag har möblerat om bland mina tavlor också så det fick bli en liten härlig mix ovanför soffan.

Processed with VSCO with hb2 preset Amplar är ju superinne just nu och jag hittade den här fina i naturvit på en blomaffär i veckan. Så fin och bra knep att få in växter!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset För växter är ju A och O för att få till myskänslan hemma enligt mig. 

Processed with VSCO with hb2 preset Nu är jag redo för mysiga höstkvällar i soffan :)

Processed with VSCO with hb2 preset Så nöjd! Vad tycker ni?? Puss J
Mina modemåsten hösten 2016 ❥
josefin_dahlberg_modeblogg_outfit_randig

Nu är ju hösten verkligen här på riktigt och det är dags att plocka fram höstjackan och våra stickade tröjor. Så mysigt! Här är en ny stickad favorit i garderoben som kommer från det danska märket Envii, så mysig och fin!


josefin_dahlberg_modeblogg_outfit_hostmode


Stora stickade tröjor måste man ju bara ha ett gäng av nu. Och jag tycket att den här randiga är en ultimat modell då den funkar finfint till både slitna jeans, ett par skinnbyxor eller en kjol. Bra köp!


josefin_dahlberg_modeblogg_outfit_


Leopard är ju galet stort i höst. Vi ser det överallt! Och den här leokappan från Oui kommer nog vara min största favorit den här säsongen. Så sjukt snyggt med leokappa och som tur är finns det fina modeller hos de flesta kedjorna. 


josefin_dahlberg_modeblogg_outfit_josefin_dahlberg_modeblogg_outfit_leopardkappa


Det bästa med en leokappa är ju att den lixom gör dig snygg oavsett vad du har på dig i övrigt. Det gillar man ju!


josefin_dahlberg_modeblogg_outfit_josefin_dahlberg_modeblogg_outfit_kappa
Processed with VSCO with hb2 preset Rock-tshirten får stanna kvar från sommargarderoben för den är fortfarande en stor favorit hos mig och gör din bas mycket tuffare! 

josefin_dahlberg_modeblogg_outfit_rizzo


Skor med snörning är en annan stor trend och jag fullkomligt älskar mina nya från Rizzo som jag invigde i dag. Och det bästa är att de är så sköna!!


Vilka plagg är ni sugen på till hösten?
This fall I want to wear big knits like this striped one, the perfect everyday look. And I LOVE the leopard coat this season. It make you style so much more stylish. And one thing I will keep from my summer wardrobe is my rocktshirt. I still love it! What do u want to wear this fall?


 
Nu får det fan vara nog!
josefin_dahlberg_grl_pwr

Ni som kollar min Instastory vet precis vad det här handlar om. Nämligen om när jag träffade på en idiotsnubbe i en kiosk i går. Jag lackade ur, filmade det och skrev om det i dag. Se allt här!!


Känner ni igen det här beteendet? Förstår ni vad jag menar? Håller ni med mig?