Josefin Dahlberg

Happi Girl in New York ★
Hej på er, hoppas ni mår bra ✨ Jag är inne på min näst sista dag här i New York. I morgon kväll åker jag hem och det känns faktiskt rikigt bra. Jag har haft det så bra här. Jag och min syster har haft så roligt, shoppat, ätat god mat och bara hängt. Så underbart! Och efter att ha varit "ledig" i nu en vecka känner jag att det ska bli skönt att komma hem och tillbaka till rutinerna. Jag blir också alltid så inspirerad av att vara här så jag vill lixom komma hem och sätta igång med alla ideér och tankar jag har fått här. Både vad gäller jobb, min stil och inredning hemma ✨ 
Det här jag typ bott i de senaste dagarna, mina nya Levisjeans och min Power Babe happitröja 💕 Det har varit regning och lite småkallt sista dagarna så mina vårplagg jag glatt packade ner har fått lega i väskan.. Men inte mig emot älskar ju mina happitröjor! Ni har väl inte missat att ni kan designa er egna på happitude.se? 💕 Puss!
(Inlägget innehåller reklam för happitude)
#1 - Anonym

Hej Josefin :)
Skulle du kunna tipsa om lite vad man kan göra när man har tråkigt o inte så många kompisar som har tid och träffas.. :) de är speciellt jobbigt när de är fint väder och ingen kan träffas...

#2 - Marianne

New York måste vara en av världens mest inspirerande städer :)
Som Audrey Hepburn sa: "Happy girls are the prettiest" - du är så fin Josefin :)
xx
http://mariannelle.com

#3 - clara

Åh vad fin du är!!

#4 - Karinas casino speltips

Tänkte att jag skulle beställa vid löning och nu har jag äntligen fått lite pengar! :) Btw så är du väldigt lika Josefine i Skam! :)

#5 - Linda

Du är så himla fin!!

#6 - Frida

Vart kommer dina svarta boots ifrån? Så snygga!! Och vilken fin blogg du har, lyssnar bara på podden annars men ska definitivt kika in här fler gånger! :)

Svar: Zara :D fast för typ två år sen. Jag bor verkligen i dem :D Kram!!!
Josefin Dahlberg