Josefin Dahlberg

Jag och Vanja har gjort världens finaste mobilskal ★
I samarbete med Caseapp
HÄR ÄR DOM!! Våra mobilskal som vi älskar!! 💘 Och som vi hoppas att ni också kommer att älska! Jag och Vanja är så himla glada och stolta över att kunna visa upp våra fina skal som vi gjort tillsammans med Caseapp. Hurra!
Vi har såklart kört på våra slagord "Make It Work", "Dream big", Feminism is cool" och "Fuck it" – och jag älskar dem allihop!
Rent spontant tycker man ju att ALLA borde gå runt med ett sånt här skal. Tjejer som killar!! ⚡️ Mitt "Feminism Is Cool"-skal sitter just nu på min favoritkilles telefon. Mycket snyggt och bra!! ⚡️
Jag undrar hur många gånger vi sagt "Make it work" i podden... Det är ju något vi ALLTID kör med så självklart fick det slagordet ett eget skal 💘
Jag måste ju säga att jag har lite, lite extra kärlek till detta skal. Det är ju lixom mitt favorituttyck och så tycker jag det blev i så fina färger och jag ÄLSKAR regnbågen 🔮 Det här har jag just nu på min telefon och jag blir lika stolt varje gång någon frågar var det kommer ifrån 😍
Vi hoppas såklart att ni gillar vår mobilskalskollektion lika mycket som vi gör – Ni hittar alla skal här!
Om ni klickar hem ett skal skulle det vara SÅ KUL om ni vill visa upp det på Instagram med #CaseappXJosefinOchVanja 💘 Så roligt att se var våra finfina skal hamnar ju! Puss på er bästa ni!
#1 - emzi

Dom är alla helt superfina och jag vill ju ha dem allihopa! :D

#2 - Linda%2520W

Superfina alla fyra. Precis klickat hem ett Dream big 😍

#3 - clara

Jättefina!

#4 - Karina

Du inspirerar mig så otroligt mkt att göra saker av mitt liv! Att det finns massa roliga saker man kan göra! :)

#5 - Marianne

HUR COOLA :)
Och vilken bra idé att ha uttrycken på mobilskal - så finns dom där hela tiden för att påminna en att DREAM BIG, FUCK IT & MAKE IT WORK !!
Ni är grymma :)
xx
http://mariannelle.com/

#6 - Sofia

Synd att det inte finns till Sony :)

#7 - Petra

Har köpt ett fuck it skal nu :D:D:D Längtar tills det kommer!

#8 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com