Josefin Dahlberg

Mysig semelfika med Maggie & Forni ❥
Alltså i dag hade jag mysigaste eftermiddagen! Jag har haft så galet mycket senaste veckorna.. Det har verkligen varit full upp och jag har asmycket den här veckan och därför var det så jäkla skönt att bara pausa allt och fika med mina gullisar. Jag tittade inte ens på klockan under hela fikan och helt plötsligt insåg vi att vi pratat på i en timme och 45 minuter. Underbart!! Precis vad jag behövde!
Vi åt vegansemlor från Pepstop Renee Voltaire och det var asgoda!! 
Vi fikade där Forni har kontor på N18. Så himla fina lokaler!! Och på torsdag ska jag och Forni packa våra väskor och åka till PARIS! Så härligt. Vi hoppas på vår och att vi hittar varsin fin väska att unna oss 😍 Så peppad!!
Och den här gullisen som snart SKA BLI MAMMA! Så underbart! Längtar!! 
Tack för en härlig eftermiddag bästa ni!! Glad att jag har er! 💘
Innan semelfikan var jag förbi i Gina tricots showroom och passade på att ta en liten bild i deras fina, gröna hörna. Hade på mig min nya klänning från Free People och min fuskpälskrage från Zara. Hoppas ni också har en fin tisdag! Puss J
Mina nya favorithalsband ★
Här är två nya halsband som hängt runt mig hals senste tiden. Så himla fina och passar perfekt som varje-dag-smycken! Det korta kommer från Jane Koenig och är en guldplatta med ett "J" i DIAMANTER - hur flott? Älskar det! Och det andra är en regnbåge som är helt magisk och som grymma Power Baben Cornelia har gjort. Hennes smyckesmärke heter Taffy Rainbow och jag tycker ni alla ska kolla in det. SÅ FINA smycken!! Puss J!
 
Äntligen har jag varit hos frisören ★
Klänning från Free People 
Äntligen tog jag mig till frisören och färgade min utväxt som hemsk... Det gick längre än vad det brukar göra mellan mina frisörbesök den här gången och shit va snabbt det går när man har kort hår. Det växer så det knakar! Men som tur är har jag ju världens bästa frisör (på riktigt!!!) som alltid löser mina hårproblem. Även den här gången kirrade hon min utväxt med grymt många (!!) ljusa slingor och jag blev otroligt nöjd!
Jag tycker verkligen det gör SÅ STOR SKILLNAD när jag fräschar till håret. Jag känner mig så mycket snyggare, kläderna passar bättre och jag blir typ piggare. Haha.. vet inte om min energi sitter i utväxten men ändå.. 
Tack Anna som jag nu gått hos i vöer två år!! Och som driver salongen Hall Sthlm – Tips om ni vill ha en GRYM frisör i Stockholm. Mejla dem för att boka tid – info@hallsthlm.se. Puss på er alla!