Josefin Dahlberg

Äntligen har jag varit hos frisören ★
Klänning från Free People 
Äntligen tog jag mig till frisören och färgade min utväxt som hemsk... Det gick längre än vad det brukar göra mellan mina frisörbesök den här gången och shit va snabbt det går när man har kort hår. Det växer så det knakar! Men som tur är har jag ju världens bästa frisör (på riktigt!!!) som alltid löser mina hårproblem. Även den här gången kirrade hon min utväxt med grymt många (!!) ljusa slingor och jag blev otroligt nöjd!
Jag tycker verkligen det gör SÅ STOR SKILLNAD när jag fräschar till håret. Jag känner mig så mycket snyggare, kläderna passar bättre och jag blir typ piggare. Haha.. vet inte om min energi sitter i utväxten men ändå.. 
Tack Anna som jag nu gått hos i vöer två år!! Och som driver salongen Hall Sthlm – Tips om ni vill ha en GRYM frisör i Stockholm. Mejla dem för att boka tid – info@hallsthlm.se. Puss på er alla!
#1 - mariaanderzon.se

Åh har tänkt boka en tid där i evigheter. Behöver en vår-makeover-deluxe ❤︎

Svar: Ja, kör!! :D
Josefin Dahlberg

#2 - lovisa

Haha, tyckte du var rolig när du kommenterade om din energi sitter i utväxten. Alltså kanske därför jag är så trött just nu? :P

Svar: haha, jaaaa. Färga den så kommer du bli piggare :DDDDD
Josefin Dahlberg

#3 - Louise

Så himla fin klänning

#4 - Clara

Håller med om det där om utväxten. Har en enorm just nu och känner mig inte snygg någonstans, vill verkligen fräscha till det och göra en förändring :))