Josefin Dahlberg

Happi News ★
Hurra, äntligen kan jag dela våra happi news med er! Jag lanserade ju happitude tillsammans med Nyheter24-gruppen i decemeber. Vi var superglada över att kunna visa upp våra tröjor för er som ni kan designa själva. Men som det alltid blir när man lanserar ett nytt märke dykter det upp saker på vägen som jag inte riktigt räknat med. Och vi har jobbat på fullt sen start med att förbättre oss och nu kan jag berätta att vi både skaffat bättre kvalité på våra tröjor (80% bomull och 20% polyester) och pressat priset så att ni kan köpa dem på 499 kr i stället 599 kr. Så himla bra!
Det känns så kul att jag nu verkligen kan med hela hjärtat kan pusha våra tröjor och att vi kan göra våra kunder ännu mer happi! 
happitude.se kan du alltså själv skapa din personliga tröja. Välja färg på tröja, tråd och skriva vad du vill. Världens bästa grej för att förgylla vardagsglädjen eller ge i present! 
I det här inlägget förekommer reklam för happitude.se
#1 - Kristina

Alltså jag ÄLSKAR konceptet med happitude!! Min egendesignade tröja har precis landat på mitt närmsta postombud så ska verkligen springa dit o hämta den så fort jag kommer hem! SÅ taggad!!!

Svar: ÅH SÅ KUL!! :D <3 Du måste visa upp dem på Instagram under #behappitude sen :D
Josefin Dahlberg

#2 - Anna

Hej! Superfina tröjor men jag har några frågor innan jag beställer. Vad tar ni på Happitude för ansvar för miljö- och sociala förhållanden? Var kommer er bomull från? Och är tröjorna sydda under schyssta sociala förhållanden? Hade uppskattat mer information om sådant viktigt. Ha det gott!

Svar: Vi jobbar på att ta fram helt egna tröjor för att vi ska få full kontroll över detta. Men i nuläget tar vi in tröjor från en leverantör som jobbar med många varumärken och tillverkar i olika fabriker men såklart med schyssta avtal. Något annat vore otänkbart. De broderas i Estland vilket ändå är ganska närs oss :) Kram
Josefin Dahlberg

#3 - Fanny

Kan man beställa till Tyskland?

Svar: Tyvärr bara inom Sverige än så länge men vi jobbar på det :)))
Josefin Dahlberg

#4 - Ebba

Hej,

Älskar din sån citat tavla! :) Vart kommer den ifrån?

tack för all positiv energi som du utstrålar! Hoppas du har en toppenfin dag i solen!

Stor kram!

Svar: Men åh gulle, TACK <3
Den kommer från – https://www.bxxlght.com/

Kram!!
Josefin Dahlberg

#5 - Livet i USA

Går det att beställa från USA?

Svar: Inte än tyvärr, bara inom Sverige. Men vi jobbar på det :D <3
Josefin Dahlberg

#6 - Maria

När kommer den gula tröjan? Så sugen på att beställa den!

Svar: Till våren/sommaren :D Så fin!!
Josefin Dahlberg

#7 - Karina

Vill bara säga att jag älskar din tröja och blogg och älskar att den ligger på blogg.se och att du bloggar under egen domän! Fortsätt göra allt du gör för du gör det sååååå bra!

Svar: Men åh tack Karina!!! :) Kram!!
Josefin Dahlberg

#8 - Moa

Åh vill verkligen ha en tröja har funderat på att beställa en ett tag men har inte blivit av. Tyvärr! Måste ta tag i det och komma på vad jag vill skriva! Så kul och vardagspeppande ide!
PS Är tröjorna lika mysiga och sköna som dom ser ut att vara?🌟❤

Svar: Åh ja klart du ska :D Ja, de är sköna :))) Skönaste och finaste tröjan :D tycker jag såklart!! Kram
Josefin Dahlberg