Josefin Dahlberg

Meditationsutmaning ❥ Headspace
Jag har en härlig utmaning för mig och er! Jag brukar ju meditera efter mina träningspass i ca 5-10 minuter men jag får sällan till det de dagar jag inte tränar. Men nu så ska jag kickstarta med tio dagar med tio minuters meditation om dagen tillsammans med appen "Headspace". Och jag tänker att alla ni som är sugan på att meditera kan haka på? Appen är gratis men sen kan man tydligen köpa till saker i den men den här grejen verkar vara gratis.
Efter mitt morgonpass i morse satte jag mig i en tyst sal på SATS och körde första meditationen. Väldigt skönt! Och det ska bli skönt att få till det även på helgen och de dagar jag inte tränar. Ska ge er en update om i fall det gav mig något när jag är klar och såklart en plan på hur jag ska få till mer meditation i min vardag.
Men först och främst – vilka är med med tio dagar meditation? 😇 
#1 - Maj

SJUKT! Började även min morgon med Headspace och ämnar att göra det varje morgon de kommande 10 dagarna - bara för att testa och se om det gör någon skillnad. I am in!

Svar: Men så härligt ju!! <3
Josefin Dahlberg

#2 - Anonym

Åhh detta behöver jag verkligen! Vilken rolig utmaning, jag är lätt på 😄

Svar: Underbart!! Heja heja <3
Josefin Dahlberg

#3 - Anna Hamnevik

Men haha, komiskt att jag kommenterade på din instagram att det vore härligt att veta lite om din meditation etc igår, så kommer den här! :D har gjort de där 10 för ett tag sen men det tåls att upprepas, jag är på!

Svar: Ja, grymt!! :))))))
Josefin Dahlberg

#4 - Tova

Jag lyssnade på din och Vanjas senaste podd, o blir så impad av dig. En fråga, hur gör du för att "gå vidare" från en kille? Jag är så kass på det, tänkte ofta (även fast jag vet att det inte är så) att jag inte kommer träffa nån lika fin och underbar, eller ha lika bra sex igen osv. Ja liksom svårt att släppa och gå vidare, oavsett om det är med en seriös relation eller bara häng. Tips? Kram!

Svar: Jag fattar.. Jag hade det så förut men nu när jag insett gång på gång att det finns fler man kan klicka med, ha bra sex med och som är härliga och fina så blir det inte lika svårt. Och i de flesta fall jag varit med om har jag själv valt att gå vidare och det är ju såklart lättare <3 Men finns det en så finns det flera - bra att ha med sig <3 Kram!!
Josefin Dahlberg

#5 - Lene

I'm in 🙏🏻

Svar: Underbart!! <3
Josefin Dahlberg

#6 - Emma

Men hallå vilken timing... jag som hade på to do listan "hitta och testa meditations app" :) jag är på! Kram Emma

#7 - Louise

Vad spännande! Jag är så på! :D

#8 - Louise

Du har fått mig att bli taggad på yoga, har du tips på yogapass på youtube eller liknande? :)

Svar: Ja, ska tipsa snart!! :)
Josefin Dahlberg

#9 - Maria

Hej!
Laddade hem appen och tänkte hänga på:). Allt jag försökte att gå in på var låst, hittade ingen meditation som var gratis. Vad gjorde jag var fel?
Tacksam för hjälp!
/Maria

Svar: Åh nej.. Jag laddade bara ner, fick lägga in mina uppgifter och sen var det introfilm och sen var jag klar att meditera.. Någon annan som kan hjälpa till? Upplevt samma? Testa, ta bort och ladda ner igen <3
Josefin Dahlberg

#10 - Valeria

Använt den appen jätte länge nu, har dock inte spenderat några pengar på den. Tycker den är verkligen toppen! Finns ett annat alternativ och den appen heter Calm. 7 dagar gratis men man kan ju lyssna på samma ''track'' om och om igen. Älskar den!

#11 - SSANNAALICIA

Åh, jag älskar Headspace! Efter tio dagar kan man prenumerera på appen och då kan man också välja inriktning på meditationen, så som antistress, antiorolighet osv. Superbra! ^^