Josefin Dahlberg

Så gjorde jag för att våga satsa på min dröm – och lyckades nå den!
Jag lyckades på bara några år ta mig från att vara ny i min bransch till att bli chefredaktör och nu driva eget. Här är mina bästa tips för hur du vågar satsa på det du drömmer om. 
1. Dream big 
Jag tror att det mesta börja med våra egna tankar. Vad vågar du tro att du kan göra? Om du vågar drömma stort och sätta höga mål kommer du garanterat komma längre än om du redan innan du provat bestämt dig för att det inte kommer gå. Ta makten över dina tankar, våga tro att du kan och börja drömma stort!
2. Gör en plan
Vad drömmer du om? Vad är ditt nästa mål? Dela upp ditt mål i mindre delmål som är lättare att uppnå. Det kommer att hjälpa dig mycket och du kommer att inse att det är möjligt att ta sig framåt. 
3. Våga!
Det viktigaste här är att du tror på dig själv och att du fokuserar mer på målen än på alla saker som kan gå fel. Ställ in ditt sikte och ta första steget. Om du delat upp dina mål i mindre delmål behöver du inte oroa dig över att något hemskt kommer att hända när du vågar för du tar ju ett litet steg i taget. 
4. Ta hjälp
Att göra allt själv är osmart och oeffektivt. Ta hjälp av personer i din omgivning eller ta kontakt med någon som kan och har erfarenhet om just det du drömmer om. Våga släppa din stolthet och be om hjälp av personer som gått före. Du får inte bara hjälp på vägen utan knyter även nya kontakter, vilket är bra om du ska ge dig in i en ny bransch. Det har hjälpt mig otroligt mycket och till och med slutat med jobberbjudanden! 
 
5. Work hard
Inget kommer gratis och det är lika bra att förstå det med en gång. Om du ska få leva det liv du drömmer om måste du orka kämpa för det och vara villig att offra vissa saker på vägen. Gör ditt bästa, be om hjälp av rätt personer, jobba smart och ge inte upp! You can do it!
#1 - Moa

Superbra och inspererande tips!

#2 - Rebecca

Tack tack tack för din livsglädje och för att du är så bussig! Du är SÅ inspirerande!
Idag behövde jag verkligen den här peppen.

Svar: Åh underbart <3
Josefin Dahlberg

#3 - Janina

Tack för ett super inspirerande inlägg!

#4 - Sara Möller

TAACKK!!! <3 Det här behövde jag som en påminnelse varför jag gör det jag gör. Ibland glömmer man så lätt :)

Svar: <3 <3 <3
Josefin Dahlberg

#5 - Valeria

Tack ännu en gång! Måste nog sätta mig ner och ägna lite tid på det jag behöver och vill uppnå just nu :)

Svar: <3 <3 <3
Josefin Dahlberg

#6 - Betty

Hej Josefin!

När kan man få träffa dig i mood- gallerian och köpa en happitude igen? Vet du när ni kommer finnas på plats där igen :)

Och tack för tipsen, älskar din blogg!!!!

Svar: Hej, vi hade bara vårt lanseringsevent där tyvärr. Nu får man köpa på happitude.se :) <3
Josefin Dahlberg

#7 - Sari

Tack för superbra tips! Tror också att mycket handlar om att man vågar tro på sig själv och sedan vågar ta steget för att börja nå sina drömmar! <3

Svar: Ja, precis!! <3
Josefin Dahlberg

#8 - JUNITJEJ

Vilka bra tips!

#9 - Angelica

Såå bra inlägg!