Josefin Dahlberg

#SthlmSystrar event i Rinkeby Ungdomens hus ❥
I går var den bästa dagen på länge. Vi hade ett fantastiskt tjejevent i Rinkeby Ungdomens Hus som blev över alla förväntningar. En helt otroligt härlig dag med skratt, dans, musik, pyssel, fika och otrolig stämning. 
Tillsammans med de här härliga personerna och Fältgruppen i Rinkeby har vi styrt upp det här evetet som heter #SthlmSystrar. Det här var vårt första av förhoppningsvis många härliga tjejevent där vi vill att tjejer från olika delar av Stockholm ska träffas och ha kul ihop!
På plats hade vi olika aktiviteter och man kunde bla göra pärlarmband ✨
Vi hade en sminkstation med smink sponsrat av Lumene – TACK!!! Många av tjejerna älskar att kolla Youtubeklipp med sminktutorials och på evenet fick de chansen att bli sminkade och få tips av grymma make up artister!
Dj-skola med grymma Martina Grewin. Otorligt uppskattat och jag tror att vi hade många kommande djstjärnor på plats. De var grymma!
Vi hade en fotostudio och superbraiga fotografen Gustaf Svanberg på plats som tog helt MAGISKA bilder under eventet! 
Det var så kul att träffa dessa underbara tjejer! Och att vi på bara några timmar kunde gå från att inte känna varann, vara lite blyga till att dansa tillsammans framför kameran. Helt magsikt!
Så jäkla kul att träffa nya personer och att prata med dessa tjejer om deras framtidsdrömmar och mål.
Så roligt att få kontakt med tjejer som jag inte hade träffat på annars. Och det är precis vad eventet handlar om. Att skaffa sig nya systrar, se hur hur andras vardag ser ut, byta erfarenheter och kanske till och med bli kompisar och träffas efter eventet 💘
Vi hade ett cafe där allt var gratis tack alla grymma sponsorer. Med bland annat popcorn från Proper Corn och frozen yogurt från Yollibox. TACK!!! 
Tack för kaffet Karma Coffee som bjussade på deras asgoda kaffe som heter "Girl Power" ✨
Tack Yoggi Yalla för smoothies i massa goda smaker!
Och tack NOCCO!!!
Supergoda tårtor och bullar från Gateau, tack!!
Stort tack till Printees som sponsrade oss med dessa grymma tishirts med vår logga på. Det gjorde att det var lätt för tjejerna att se vilka som jobbade med eventet och kunde lätt hitta någon att fråga om man undrade något. Grymt! Tack!
Såklart fick alla 120 tjejer med sig en GRYM goodiebag med sig hem och de var ooooootroligt populära!!!
I goodiebagsen låg scarf, solisar och halsband från Nelly.com, ekologiska tamponger från Your Happy Period, anteckningsblock, peppa och startkit från Comviq, mobilskal från Richmond and Finch, smink från Lumene, ett nummer av CHIC och en Glossybox. STORT TACK TILL ALLA 💘
Vårt event höll på mellan 15-18 och många av tjejerna ville inte gå när det var slut. Och många sa att det var det roligaste de varit med om. SÅ HIMLA UNDERBART!! Jag är så glad över att alla kom och gjorde detta till en helt fantastisk dag. Ett riktigt jäkla grymt tjejhäng – I love it!
TACK till alla som var med och skapade detta magiska event, hjälpte till under dagen och bidrog till den magiska stämningen. All kärlek till er alla 💘 Nu är det dags att planera vårt nästa event!! ✨ Följ oss gärna på Instagram ✨ Love J
#1 - Lotta

Måste fråga VART ÄR BYXORNA I FRÅN? Så himla, himla fina och coola, vill ha!!

Svar: Zara :D finns i butik nu :) Så glada!!
Josefin Dahlberg

#2 - Annke

Så himla bra alltså! Det verkligen lyser lycka i tjejernas ögon, fint!
Kram

#3 - Sara Berntsson

ALLTSÅ! Bästa, magiska du!
Kan på riktigt inte komma på en bättre förebild än dig Josefin. Sluta ALDRIG med det du gör! <3

Svar: Men tack Sara <3 <3 <3
Josefin Dahlberg

#4 - mariaanderzon.se

Vilket grymt initiativ. Sånt här behövs det så mycket mer av. Blir så glad att se en bloggare som faktiskt engagerar sig och GÖR något. Heija Hejja!!!

#5 - Emmie

Vilken magiskt bra eftermiddag det verkar ha varit! Vilket himla bra koncept för alla systrar!!

#6 - Sandra%20Hedman

Blir så glad av detta inlägg!! Så fantastiskt! <3