Josefin Dahlberg

Vad vill ni ha mer av på bloggen? ★
Bästa ni! Jag har precis köpt nytt objektiv till min kamera (som är svinbra), jag har massa tid och massa pepp och vill bara ösa på med härligt material på bloggen. Sååå nu vill jag vet vad ni vill ha MER av! Och även för min YT-kanal som sakta men säkert växer fram.... 🌟 Så hit me, vad önskar ni er?? Love J
#1 - Moa

Jag tycker att det vore kul om du kunde berätta om olika händelser på din youtube som en storytime typ❤ Det är kul att se en video som omväxling och det känns som att man sitter mitt imot dig med bara en tunn glasvägg emellan fast tyvärr är ju den där glasväggen en mobilskärm😥Det var ju synd men du inspererar sjukt mycket ändå och får många(inklusive mig) att fortsätta kämpa💪🏻

#2 - Ida

ÄÄlskar dina stilinlägg, så inspirerande och roligt att läsa! Några exempel kan vara t.ex. "hur lyckas man mer shoppingrundan?" eller "Hur hittar man sin stil?". Gillade även idén som Vanja körde på sin blogg när man fick följa med henne och shoppa... ÄLSKAR! Även som den smyckesnörd jag är, är det alltid väldigt inspirerande <3<3<3

#3 - Gabriela

i want more tattoo inspiration and more info about your tattoos :)

#4 - Stina

Jag vill följa med på shopping runda i dina favvo butiker på Youtube ;)

#5 - Victoria

De inlägg som jag inspireras mest av är inredningsinläggen. Men sen gillar jag även klädinspirationen som du ger. Jag har inte samma klädstil som du, men ändå blir jag så inspirerad. Speciellt såna bilder du tagit i ditt hem, blir liksom inredning och mode i ett :) Kram till dig!

#6 - Madelene

Hej Josefin! Jag tycker att din blogg är helt perfekt precis som den är! Hela du är en inspiration och det är just blandningen av inredning, pepp, mode, karriär, problem och vardag som gör din blogg unik och awesome! Personligen är jag ett inredningsfreak och älskar dina peppande karriär/framtidsinlägg så på dem områdena får du gärna fortsätta fylla på :) Ha en fin dag! Kram

#7 - Sebastian

Hej fina du! Älskar din blogg och hela den avslappnade känslan som den ger! Hade gärna läst mer om dina yoga äventyr! Vad för typ av yoga det är du håller på med och så :) Kör på underbara du!

#8 - Daniela

Som Ida säger så vore det väldigt intressant om du skrev om att hitta sin stil. Att följa med på en shoppingrunda vore kul! Hur ofta shoppar du och hur tänker du när du shoppar? Vilka är dina favoritaffärer? Vilka är dina tips för att få fler följare på instagram? Hur redigerar du dina instagram foton? Hur håller du igång blogginspirationen?

#9 - Linn

Kan du inte berätta om det nya objektivet? Och om din kamera och göra en guide i hur du redigerar?

#10 - Ellen Bäckman

Hej på dig solstråle! Jag skulle önska lite mer karriärs tips, hur man lyckas i din bransch! Min högsta dröm är att få jobba som jounalist på ett mode magasin och känner att tips behövs! Ha en toppen dag! Massa kramar ellen

#11 - Clara

Kan inte hitta din fb grupp :( Skulle du kunna länka? :)
Kram

Svar: https://www.facebook.com/josefindahlbergblog/?fref=ts <3 kram
Josefin Dahlberg

#12 - Maria

Jag inspireras sjukt mkt av dig eftersom du är just det, mycket ;) du är lite som en modevecka, massa crazy bananas fina coola grejer som man kan inspireras av och plocka det som passar i sin egen stil. Jag skulle vilja ha tillbaka lite mer av det, pepp inredning och så levererar du verkligen men tycker ändå modebiten är din USP, för din stil är verkligen DIN. Inlägg jag skulle läsa:
1. Vore kul med inlägg eller video med lite " gör om mig" tema. Bloggläsare eller kompisar till dig som får hjälp att hitta sin stil eller som du " Jossar upp" för att få lite mer färg som du.
2. Vore kul med inlägg med dina shopping rundor, typ var hittar man godbitarna. Hur man shoppar second hand och vart..
3. Styla ett plagg på olika sätt(vi vanligare har inte så mkt kläder som du och då är det bra med en vit tröja som kan stylas upp och ned.
4. Smycken, var hittar man dem, hur tar du hand om dem, hur mixar man på snyggast sätt.
5. Kläder för olika kroppsformen. Lets face IT, du är lång och väldigt smal. Det mesta passar på dig men vissa är korta, tjocka, kurviga osv. Lite tips och trix där kanske.

Jag älskar hur din blogg utvecklats, när den var ren modeblogg var den inte så intressant så den blandningen du har nu med mode, inredning, peptalk är väldigt härlig men som sagt modebiten kan va något större. ❤️❤️❤️

#13 - Ella

Hauls skulle vara kul, och favoriter från din garderob💗Du har världens finaste klädstil!😘

#14 - Nike

Timme för timme-inlägg! :)

#15 - Johanna

Hur man kan kombinera kläder smart. Tänker typ på hur man kan använda ett plagg på flera olika sätt. Fest, vardag, till olika stilar osv. Du är så bra på sånt!! Tips på smink, hårstyling och olika produkter som du använder. Älskar också dina inlägg som är mer djupa och kloka. Du är så klok och du skriver om så mycket bra och vettiga saker som man bara älskar att läsa. Älskar din blandning mellan mode, happy-clappy-pepp-jossan, inredning, tips, vettiga texter och djupa tankar. Du är min ABSOLUTA FAVVIS alla dagar i veckan!! Om jag fick välja att BARA läsa en enda blogg hade jag LÄTT valt din!! <3 Kram på dig finis.

#16 - Emma

Mer inredning!✨

#17 - Emma

Mer inredning!✨

#18 - Anonym

Mer yoga, mer om din lägenhet & inredning och mer om din tatueringar. 😊

#19 - Nailshop

Jag tycker att din blogg är superperfekt!

#20 - Hanna

Det hade varit kul om du kunde börja med veckans frågor och "Min helg i bilder". Älskar när du skriver vardagsinlägg och tipsar om olika saker så mer av det!
KRAM

#21 - Josefin

Mer skönhet!!

#22 - Karin

SKÖNHET!!!! 💕 I alla dess former. Hår, hud, smink. Alles⭐️

#23 - Fia

Det skulle va jättekul att veta mer om din kamerautrustning. Vilken kamera du använder, och vad det är för ett nytt objektiv du skaffat?
Kanske lite tips om hur du gör för att ta så fina bilder till bloggen? ✨

#24 - Anna

Fototips! Vem tar dina bilder? Du lägger alltid upp så fina bilder från din lägenhet eller ert kontor osv :) Hur tar du dom? Hur redigerar du osv? :D

#25 - Daniela

Kom på en sak till : En Jeans Guide! Det är så svårt att hitta de där perfekta jeansen som verkligen sitter som de ska. Vad ska man tänka på när man letar efter de perfekta jeansen?

#26 - Anna W

Stiltips, älskar dina outfit inlägg. Du har grym stil. Heja dig ☺️

#27 - Lovisa

Hej! Du gor ju redan ett amazing job med bloggen men jag saknar overlag från bloggerskor hur de tanker kring budget och pengar. Det kanns som en san privat fraga men jag tror det skulle inspirera andra (Power Babes) hur du resonerar och budgeterar! ⚡️✌️

Svar: Ja det är bra!! Inte min starkaste sida... hehe.. Men kan absoluta skriva något om det :)
Josefin Dahlberg

#28 - Veronica Pettersson

Jag älskar dina inlägg där du pratar om drömmar, mål och framtiden Detsamma gäller de där du går igenom hur en dag för dig kan se ut. :3 Gärna mer sådant!!

#29 - Amanda

Jag skulle vilja ha mer "vårens trender och var man hittar dem" typ. :) eller enkla knep för att piffa upp sin outfit. Typ, visa en vanlig outfit och sen vad man kan addera för att göra den mer intressant/cool/trendig :) kram!