Josefin Dahlberg

7 saker du måste göra 2017 (om du vill ha ditt bästa år hittills)
1. Ta första steget mot din dröm
I år är det dags att börja skapa den framtid du drömmer om. Våga ta första steget mot din dröm och det kommer göra ditt år så otroligt mycket bättre. Våga sök den där utbildingen, jobbet eller signa upp dig på den där kursen du alltid drömt om. I år är året du börjar förverkliga din dröm!
2. Umgås med rätt personer
Vi påverkas väldigt mycket av de personer vi har i vår omgivning. Se till att hänga med personer som ger dig energi, som peppar dig och som du skrattar tillsammans med. 
3. Rensa livet
För att få det bästa året hittills är det dags att ransaka ditt liv. Vad trivs du med? Vad trivs du inte med? Vad vill du ha mer och mindre av under 2017? Efter du gjort det är det dags att sätta upp mål med året som kommer. Mål som får dig att må bättre och som gör att du får ut mer av 2017.
4. Resa
När vi reser upptäcker vi nya saker, både i staden där vi är men också med oss själva. Vi träffar nya personer, vi får nya perspektiv och det berikar våra liv. Därför borde du redan nu planera in en resa du ska göra under 2017. Det kommer garantera göra 2017 roligare och mer spännande.  
5. Våga testa något nytt
Det är sällan vi känner oss så bra som när vi klarat av att testa något vi varit rädda för. Se till att det här blir året då du vågar! Det gäller både små och stora saker. Om de större sakerna känns läskiga, börja med de små så kommer du till slut våga göra det stora sakerna också! Våga våga!
6. Ta hand om din hälsa 
Det är fakta att vi mår bättre om vi rör på oss och äter rätt. Och det handlar inte om att du måste börja träna varje dag eller bara äta raw food. Det handlar om att börja få in det i din vardag. Att gå promenader, ta dig på ett träningspass i veckan och försöka boosta kroppen med bra bränsle. Om du gör det kan jag garantera att du kommer må mycket bättre under 2017. 
7. Gör om hemma
Att vakna i ett hem du trivs i påverkar dig mer än du tror. Att laga mat i ett kök som känns rent och fräscht eller att äta från en fin tallrik. Det gör varje dag lite härligare. Så min uppmaning är att du inleder året med att fixa i ordning hemma och ser till att du trivs där du bor. 
#1 - Emma

Håller på att göra om hemme för fullt!

Svar: Underbart!!
Josefin Dahlberg

#2 - Liza

Du ger mig så mycket pepp och är så inspirerande! Keep it up :-)

Svar: Gulle!! Tack <3
Josefin Dahlberg

#3 - Sara Lindberg

Hej världens peppigaste Josefin! :) Tack för alla råd och tips, guldkant i livet. Skulle vilja ha tips på härliga och inspirerande skrivböcker och kalendrar inför en nystart på 2017. Har du några bra tips på hemsidor för beställning? (förutom Lagerhaus). Tusen tack och fortsätt inspirera!

Svar: Men åh tack själv!! Gör den på personlig almenacka - då kan du designa den själv!! Använd koden "G-IRLP-OWER " så får du 10% :D <3
Josefin Dahlberg

#4 - Alexandra

Wow, vilken solstråle du är Josefin! Så glad för att jag hittat din blogg :)

#5 - ia

Go 2017!!!! Rensa livet, det är så gött!!! :D

#6 - anannanland.blogg.se

Riktigt bra tips!

#7 - Mirjam Therese

Vilket underbart fint inlägg med helt drömska bilder! Jag ska verkligen försöka ta till mig av råden, de verkar väldigt sunda.

#8 - Amanda Jona [SPONTAN]

Fantastiskt bra inlägg! :)

#9 - R

Underbart inlägg, får alltid så mycket energi av dina blogg, så stort mega TACK, du är grym <3
Men om man inte vet vad ens dröm är??, Hur ska man då kunna ta första steget mot den. Jag är 19 år och känner mig bara så vilsen i livet, ena stunden vill jag upptäcka världen och i andra bara vara hemma i tryggheten. Jag jobbar just nu deltid då jag har haft en tuff period de senaste 2 åren och därför inte känner att jag riktigt orkar jobba heltid som jag först gjorde. Men nu känns det istället som jag bara står och trampar på samma ställe. Kom in på en utbildning men tackade tillsist nej då jag inte känner mig redo än. Till saken hör också att jag känner mig väldigt ensam, de vänner jag umgicks med förut vill andra saker än vad jag vill, som att festa, Men det är inte jag alls intresserad av... Så vad gör man när man inte ens vet vad man drömmer om? Vet bara att jag vill vara lycklig, jobba med något jag brinner för och som får mig att längta till varje ny dag :)
Oj nu blev detta långt och väldigt djupt men kände bara att det var skönt att dela med sig till dig då du är en stor inspiration för mig <3
Hoppas du får en fantastisk resa till Indien, åkte själv med yogiakademin till Bretagne i somras och det var en av de bästa veckorna i mitt liv.
Stor kram <3

#10 - Carolina Mella

Grymt inspirationsinlägg! Tack så jätte mycket.

#11 - spinkfinger

Fruktansvärt bra saker att göra! jag har tagit första steget mot min dröm och det är mycket på grund av alla människor som gör mig glad och rätt kärlek i mitt liv :D jag säger även till mig själv varje dag att man måste våga för att komma någonstans! kram

#12 - Emma Granlunid

grymt bra inlägg :-D

#13 - sophie

vilka härliga punkter! :)

#14 - Karin

Toppenbra punkter ju, som man alltid borde följa :)

#15 - Hanna

Bra tips!