Josefin Dahlberg

Att jobba från drömkontoret ❥
Hej fina, fina ni. Hoppas ni har haft en härlig tisdag. Jag började med att morgonträna med min kompis Cissi, gick hem och åt frulle och sen drog jag till drömmis och var här hela dagen. Så underbart!
Jag och Vanja började med att spela in veckans poddis (som kommer ut i morgon!!) och sen checkade vi av lite andra jobbprylar innan Vanja var tvungen var sticka vidare på annat jobb. Så jag blev var själv på drömmis och har haft det supermysigt. 
Jag gick och köpte lite nya blommor. Vi har kommit fram till att vi MÅSTE bli bättre på att ha blommor på kontoret för det ger sååååå mycket lycka. Vi båda älskar ju blommor och tycker verkligen att de livar upp varje dag – framförallt nu när det är så mörkt och grått ute! Fint va? 💕
Jag älskar verkligen att jobba från drömis! Jag blir så peppad på att göra bra grejer i denna miljö och mår verkligen så himla bra här. Jag är så glad över att jag och Vanja får ha detta kontor tillsammans och att vi har börjat 2017 på ett så himla bra sätt. Mer om det kommer vi prata om i veckans poddis. Håll utkik! Puss och kram på er fina ni!
#1 - Malin

Är det inte jobbigt att sitta vid en laptop och en vanlig stol hela dagen? Där jag jobbar har jag två skärmar, tangentbord, mousetrapper, kontorsstol, höj/sänkbart bord. men tycker ofta jag kan få ont i rygg/nacke. Hur klarar du dig? Eller du kanske inte sitter så länge? Ser ju tokfint ut men inte så ergonomiskt..

Svar: Jag rör på mig väldigt mycket, springer runt på olika möten mm så sitter sällan många timmar i sträck så det funkar fint :)) Kram
Josefin Dahlberg

#2 - sandra

Fantastiskt så mysigt kontor ni har, jag skulle också älska att jobba i den miljon. Jag måste även fråga vart den fluffiga turkos/blå/vita vaggdekoren kommer ifran?.. och allt annat också egentligen haha.. kram på er / sandra


Svar: Från Ellos :D <3 Kram!
Josefin Dahlberg

#3 - ISA

åh drömmis! känns som allt jobb blir roligare om man får sitta på en fin plats och vara omringad av glada saker <3

#4 - Hanna Karlsson

Vilket mysigt kontor!

#5 - Ofelia s

Gud vilken fin matta det gömmer sig under bordet!! :)

#6 - Moa

Snacka om att värna vardagsglädjen med erat tokfina kontor! Kram

#7 - Ingrid Wenell

Där vill jag med jobba! :D

#8 - Vardagskrönikören

Det hade inte varit så dumt att ha ett alldeles eget kontor!
Mvh,
Vardagskrönikören

#9 - Anna

Så fint! Vart har ni köpt bordet?

Svar: På Ellos :)))
Josefin Dahlberg

#10 - Sanna! ♥

Jag vill också ha ett liknande kontor någon gång i framtiden! :)

#11 - Amanda

Alltså älskar erat kontor!

#12 - Emmi - explorista.se

Så fint, blommor ger verkligen mycket energi! Älsk på att ha eget kontor, kunna inreda precis som man vill!

#13 - Johanna

Superfint, mysigt o inspirerande miljö! Var kommer bruna skinnstolen ifrån?

Svar: Det är Vanjas sen tidigare så vet tyvärr inte men kolla in hennes blogg, står säkert där under inrendning :) Kram!!
Josefin Dahlberg