Josefin Dahlberg

"Varför vi känner oss som män i bland" ❥
Hurra!! Veckans poddis is back on track 😍 Vanja är ÄNTLIGEN hemma från Bali och vi har spelat in en rykande färsk poddis! Vi pratar såklart om Vanjas resa, jag berättar var jag gjort under tiden hon varit borta (vilket känns som flera månader fast det bara gått två veckor). Vi pratar också manligt och kvinnligt – att vi uppfattas som supertjejiga men känner oss ofta som snubbar. Vad beror det på? Och måste vissa saker vara manligt och vissa saker vara kvinnligt? Jag glider även in på att prata om personlighetsfärger.. Det och mycket mer i veckans poddis! Hoppas ni vill lyssna ✨💕 Puss och kram!
 
#1 - emmaaah

ha en fiin onsdag =)

#2 - Johanna

YAY!! Blev såååååå glad när podden kom upp!! SOM jag har längtat! Puss & kram på dig fina Jossan <3

#3 - Anonym

Hur brukar du starta en konversation på tinder? Skulle du annars kunna tipsa om hur du annars skulle starta en konversation om de skulle vart du som skriver först :) hoppas du har haft en bra dag!

Svar: Jag har ju inte tindrat så mycket men tror inte det spelar så stor roll hur du börjar en konversation. Kör på bra, skriv hej och fråga hur personen mår såklart och langa lite härliga emojis :))))
Josefin Dahlberg

#4 - Anonym

Känner så igen mig i det där att man känner dig grabbig men tydligen "ser" kvinnlig ut. Kul att det finns fler :)

Svar: Ja eller hur.. Och lite märkligt det där med manligt och kvinnligt men väldigt intressant :))) Kram på dig!!
Josefin Dahlberg

#5 - Jossan

Grym podd, som alltid!!! Undrar om du skulle kunna göra ett litet inlägg med de produkterna som du tipsade om i podden? Skulle vara kul att se just vilka produkter det är, de lät ju så härliga! :)