Josefin Dahlberg

Sommarens yogaresa är bokad ❥
Hurra!! Nu har jag bokat min yoga-sommar-resa ✨😇 Jag ser så mycket fram emot det, det kommer bli magsikt! Jag har ju som ni vet åkt på två vinter-yoga-reseor nu två år i rad tillsammans med Yogiakademin. Och eftersom de har varit mina två bästa resor i hela mitt liv kände jag varför inte ha en grym resa i sommar också. Så nu har jag bokar in mig på en veckas yoga på ett slott i Frankrike i sommar och det känns så ljuuuuuuvligt ✨
Jag hittade detta bildkollage på deras hemsida och huuuuuur magsikt ser det inte ut? Jag längtar så mycket! 
Jag vet ju hur bra jag mår av yoga, meditation och bra mat som dessa resor innehåller så jag är så glad över att jag i present till mig själv prioiterar att åka på den här resan i sommar ✨ Tips till alla som vill ha en magisk och värd resa i sommar – Spana in här!
#1 - Spinkfinger

Åh vad härligt! :D

#2 - Christina

Åhhh, jag kommer vara där 9-22/7. Ses vi? Kram

Svar: Ja :D Kul!!
Josefin Dahlberg

#3 - Hanna

Hej! Ville bara berätta att du är med på Blogg.ses lista Bloggvänskaper som kommer publiceras på Blogg.ses startsida nästa vecka. Du kan läsa listan här: https://blogg.se/article/2017/may/bloggvanskaper.html :)

#4 - Anonym

I vilka affärer brukar du köpa dina kläder? Älskar din stil så himla mycket <3 H. En tjej från Finland

#5 - Anna

Kommer du ha någon bloppis där även unga från andra länder än Sverige kunde köpa dina kläder? Menar liksom att jag bor i Finland och skulle gärna köpa ett eller annat plagg. :)

#6 - Ellen

Min fråga: När insåg du att du hade lyckats inom bloggvärlden, när märkte du att din blogg blivit stor? Vilka är dina populäraste inlägg?

#7 - Tove

Hej Josefin! Gud vad roligt, jag har också bokat i sommar. Ska bli så härligt!! När är du där? :D

Svar: Underbart!! v.29 :D
Josefin Dahlberg