Love lace

Som ni vet är jag ett stort fan av vita blusar just nu och jag är även sugen på mycket spets. Men eftersom jag inte har så “gullig” stil som spets och blusar ofta är så gillar jag att bryta av dem med svart och tex hatt och boots. Den här fina spetstoppen hittade jag på H&M igår och känner redan att jag kommer hänga en hel del i den i sommar!

You know im into white blouses right know and i really like lace aswell. Yesterday i found this lace top from H&M and i really like it. I feel that im going to spend alot of time in it this summer!

Hat, H&M – The new icons
Sunnies, Ray ban
Lace top – H&M
Denim, Bik Bok

2 reaktioner på ”Love lace”

  1. Hittade precis till din blogg och ville bara säga att jag diggar den och både du och din stil är jättesygga!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *