Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:30 | juni 17, 2013

Stella McCartney Resort 2014 – Lovely dresses

Jag älskar de här två klänningarna, den svarta till vänster och den rosa till höger. Så himla fina! Jag är ju ingen klänningstjej men älskar enkelheten och ”volangen” som sitter precis på rätt ställe, bra gjort Stella!

I Love, love, love this two dresses from Stella McCartney Resport 2014 collection, the black and pink one. Simply perfekt!!


Jag gillar kollektionen i övrigt också, förra resortkollektionen körde Stella på monokromt leopardmönstrat vilket blev en jättesuccé. Jag blev ju helt tagen av den kollektion så jag är inte riktigt säker på vad jag känner för detta ormmönster än.. Men fint tycker jag verkligen att det är, Stella är lätt en av mina favoritdesigners. Vad tycker ni om hennes val av ormmönstrat till denna kollektion?

I like the rest of the collection as well. Stellas last resort collection was perfect, according to me. I love leoprint and as u know it was all about leoprint. I not really sure what i think about this snakeprint, i like it but i dont know if i love it. But one thing is for sure, Stella is one of my favotie designers. What do you think about Stella McCartney resport 2014 and this snake print?


1 kommentarerEn kommentar om “Stella McCartney Resort 2014 – Lovely dresses”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här