7 av mina favoriter för grym modeinspiration

Jag fick en rolig fråga av en av er häromdagen. Att jag skulle lista bloggar, Instagramkonton och tumblrs som jag inspireras av. Jag älskar att surfa runt och spara ner härliga inspirationsbilder. Om ni vill ta del av mina inspirationsbilder – Följ mig på Pinterest här!

Men här kommer sju av mina favoritställen för bra modeinspiration.

____________

1. Inspirationsbloggen: They All Hate Us

Inspirationsbloggen som divs av Elle och Tash från Australien. De delar med sig av personliga bilder men framför allt av bilder som inspirerar dem. Jag blir allt inspirerad när jag kollat in deras blogg.

87ddb0114f0beff847a0c022b90c1f4b

2. Blogg: Maja Wyh

Ja, behöver jag ens skriva något? Ni vet ju hur mycket jag gillar Maja. Hennes blogg är den enda jag kollar varje dag i hop om att mötas av nya, inspirerande outfitsbilder.

Foto-1-1-3

3. Instagram: @viciously_cyd och Tumblr:  Viciouslycyd 

En designen till det fina märket “Stone Cold Fox” (Den blonda till höger). Älskar hennes stil och jag blir ofta inspirerad av det hon delar på sin Tumblr.

Screen-Shot-2014-11-16-at-19.00

4. Blogg: Look the Pernille

Pernilles blogg besöker jag också ofta. Älskar hennes stil och får alla massa av inspiration från henne.

pt1

5. Instagram: @fingermonkey

Cool modellen Camilles Instagram är helt klart en stor inspirationskälla för mig. Henne galna och snygga stila livar upp i feeden.

Screen-Shot-2014-11-16-at-18.54

6. Blogg: Isabella Thordsen

Den Danska bloggaren Isabellas stilrena stil och fina bilder i bloggen har blivit en del av min inspirationsrunda.

6N2A0990

7. Instagram: @Joannahalpin

En annan snygg modell jag gärna inspireras av är Joanna. Alltså hennes ögonbryn, sååå snygga!

Screen-Shot-2014-11-16-at-18.55

Vilka bloggar, Instagramkonton eller Tumblrs inspireras ni av? Dela gärna med er <3

9 reaktioner på ”7 av mina favoriter för grym modeinspiration”

  1. Åh tack för superbra inspiration! Har du tråkigt kan du spana in mitt instagramkonto @nliborius (om du gillar inredning vill säga). Annars är @solveigsdotter, @fridaschuler och @howlinsandra några favoriter på instagram för att nämna några:)

  2. Jag är helt hooked av norska modemaffian, till exempel Darja Barannik (@darjabar) och Xochitl Vavik (@xochitlva), och inspirerande danskar @laurabergh, @beckybunz, @cristinamantas , @sandrawinther osv osv listan är låång 🙂

  3. Elsker They All Hate Us! 🙂 Så sykt bra! 😀 Takk for andre gode tips og! På Instagram digger jeg blant annet @giizeleoliveira @nadiafairfax @caitlynpaterson @rocky_barnes +++ <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *