Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:56 | januari 5, 2015

Recept: Smoothie

smooothie

2 dl Havredryck 2 teskedar mandelsmör 1 kypa havssalt Lite vanilj från vaniljstång 2 dadlar 

Mixa allt i en blender, häll upp i ett fint glas och njut. Så gott!

IMG_8214

IMG_8234


4 kommentarer4 kommentarer om “Recept: Smoothie”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mer nyttiga recept från din detox/utrensning tack :))!!!!!!

  Svara
 • Låter gott och nyttig 🙂

  Svara
 • […] men frulle har jag varit sämre med. Men i dag har jag dukat upp med Chiapudding, smoothie (Recept), Pukka te och mina vitaminer från Vitaviva som jag äter varje dag. Det här hör ju också ihop […]

  Svara
 • […] på er alla fina. Vi har nyss gått upp här i New York och jag har gjort smoothie till familjen. (Recept på smoothin hittar ni här) Nu ska vi upptäcka Williamsburg, så mysigt! Ses på Instagram […]

  Svara