15 days cleanse– done!

IMG_0023 IMG_9687 IMG_9888

Bilder från vår grymma matbloggare Foodjunkie!

Nu är mina 15 dagar av cleanse är avklarade. Okej, jag har fuskat en del.. Men inte så mycket faktiskt. Jag har inte druckit en kopp kaffe på 17 dagar, jag som dricker typ åtta koppar per dag.. Pukka örtte är helt klart min nya grej!

Men eftersom jag älskar godis, pizza och sånt där var det såklart det de första jag åt i helgen.. Och visst det var gott men jag kände ändå att nej jag vill inte tycka i mig sånt här. Jag har mått så himla bra under min cleanseperiod, ingen svullen mage, inte ont i magen efter lunchen som jag annars ofta får. Och efter den här svullhelgen känner jag verkligen att jag mår så mycket bättre av att hålla mig till mer ren mat. Såklart måste man unna sig och få äta det man vill. Men jag ska nog ha mer grönt och rent som grund och toppa med lite gottigrejer på typ helgen. Det känns som en bra deal.

Nu har jag precis kört min morgonyoga, dricker mitt favote och ska göra mig i ordning för jobbet. Bra morgon, hörs sen! Happy Monday!

5 reaktioner på ”15 days cleanse– done!”

  1. FINA DU, såg det här inlägget nu! Kul och se dig sist! Jag visste inte att du haft så lång cleanse. Låter underbart! Ska jag göra sen när min lilla flicka är född. Men 15 dagar får blir efter sommaren tänker jag. Ville bara skicka en stjärna till dig som gjorde det hela vägen! Och gullig du är som använder mina bilder. Puss och Kram

    1. Gulle dig!! Du tar ju SÅ fina bilder 😀 Ja, men alltså så skönt!! Det renade verkligen…. Vill göra igen typ innan sommaren 🙂 Stor kram på dig och lilla mini you <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *