Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:51 | januari 31, 2015

Yoga at home

IMG_1474   IMG_1477

Yoga one piece from Wellicious.

Glad lördag! Så himla härligt med helg. Jag har hängt med min syster, fotat och ätit frukost. Efter det yogade jag är här hemma i ca en timme. Kom verkligen in på djupet och ville typ bara gråta. I bland känns det verkligen så mycket när jag yogar. Andra gånger känns det inte alls speciellt mycket förutom fysiskt. Men jag hann verkligen koppla av ordentligt nu, annars yogar jag ju på morgonen innan jobbet och det ligger i bakhuvudet även om jag försöker att frigöra mina tankar så mycket som ja kan.

Så himla härligt i alla fall. Nu är det dags för ännu mer familjehäng, underbart! Glad lördag på er fina!

_________

Happy weekend! I have enjoyed yoga at home for the last hour. So amazing!! I hope u all have a great day. Love!


3 kommentarer3 kommentarer om “Yoga at home”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Vilken bra och inspirerande blogg!
  Jag undrar vilket yoga program du följer?
  Mvh stina

  Svara
 • Hej!
  Vilken bra och inspirerande blogg du har!
  Vilket yoga program följer du?
  Mvh stina

  Svara
 • Jag har yogat en del och har gjort något eget Program som jag kör hemma. Ska dela med mig av det här på bloggen snart 🙂

  Svara