Dream Big!

IMG_7943  IMG_7948 IMG_7949

Hej på er, hoppas ni har en bra onsdag än så länge. Själv sitter jag på kontoret och känner mig otroligt peppad. För några år sedan drömde jag om att få jobba med en stor modesajt, jag ville bli programledare och ha en bra blogg. Och nu sitter jag här en vanlig onsdag och gör allt det där. Så jäkla kul!

Det är sällan man stannar upp och tänker efter vad man egentligen gör, det är lätt att man bara kör på. Men nu när jag verkligen tänker efter är jag otroligt tacksam och glad över att jag får göra allt detta! Så det jag egentligen vill säga är dröm stort, allt är möjligt!! Strax är det premiär för It Girls som jag är just programledare för så i dag är det fullt ös att promota programmet, ni kommer väl att kolla?

_____________

Hi, I hope u all have a great wednesday. Today I feel so thankful and happy over my life. That I work with something I dreamed of for years and do thing I never thought. So dream big, everything i possible!!

3 reaktioner på ”Dream Big!”

  1. Ofta rullar livet bara på som det brukar, och sedan slås man av tanken “vart for tiden?”. Att stanna upp emellan för att riktigt reflektera är alltid bra! Bryta sina mönster lite så att man lägger mer märke till allt och inget! Mycket inspirerande inlägg annars! Kram till dig!:)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *