My Friday

 IMG_8925

Hej på er, ni som följer mig på Instagram har sett att jag har varit på plåtning i dag. Därav sminkningen och håret, älskar looken. Och har precis tagit massa bilder här hemma på dagens outfit som jag ska lägga upp sen. Jag kan inte berätta vad vi plåtade för än.. Men tänkte visa er massa backstage bilder här snart också. Lägger upp i kväll eller i morgon bitti. Nu är det dags för hemmagjord pizza, godis och filmkväll med syrran. Glad fredag!

____________

Happy Friday! Now its time for some homemade pizza, candy and movie night with my syster.

11 reaktioner på ”My Friday”

  1. Vad heter läppstiftet du har på denna bild? Vad brukar du ha för läppstift till vardags? Tycker alltid du får till en snygg nyans!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *