Levis Everyday

 IMG_3521 IMG_3525

Som ni säkert märkt har jag bott i mina Levis senaste två veckorna… Jag packade bara med massa fina sommarplagg till landet och det har ju varit lite för kallt för att gå i kjol eller klänning så det har blivit jeansen varje dag typ… Älskar dem men nu börjar de bli lite väl skitiga… Här ser ni också mina nya korta gummistövlar, fina va?

______________

I have been living in my Levis jeans for the past two weeks…. Love them!

4 reaktioner på ”Levis Everyday”

  1. Hej Josefine, du är bara så fantastisk! Jag har en liten fråga, för ett tag sedan gjorde du ett inlägg om din makeup där du visade en ögonbrynsmascara som du använde. Jag undrar vilken det var för jag tror den kan passa mig

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *