Todays Outfit

IMG_2421IMG_2400IMG_2453IMG_2425IMG_2458

Solisar Gina Tricot Spetsblus Zara Armband Zara Kjol Beyond Retro Sneakers Nike

Så här ser jag ut i dag! Älskar min mockakjol som jag fyndade innan sommaren men har haft den alldels för lite. Den passar ju perfekt med min nya spetsblus so jag köpte för några veckor sen. En fin vardagslook helt enkelt. Och dessa solar, så stora men väldigt fina. Puss!

__________________

Sunnies Gina Tricot Blouse Zara Bracelet Zara Skirt Beyond Retro Sneakers Nike

I love this skirt and it fits very well to this blouse. And this sunnies, haha so big. But I love them!

8 reaktioner på ”Todays Outfit”

  1. Måste bara säga att du är en så inspirerande person och ditt sätt att tänka kring livet och kring allt är så rätt! Din och Vanjas podd ger mig också massor så vill bara säga tack! Din nya frissa blev också så fin! Ha en toppenbra dag 🙂 kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *