Friday Look

IMG_2957IMG_2908IMG_2933IMG_2985 IMG_2993IMG_3037IMG_2937IMG_2994

Topp River Island Jeans Levis 

Halsband: Kort halsband med berlocker: Pilgrim Blå Sten: The Hippi Inn (Som jag fått i present av fina Anna som gör alla smycken)

Så här såg jag ut i dag. Som ni vet har jag varit sjuk i veckan och därför skippade jag att åka till Köpenhamn i dag. Kändes inte optimalt att flyga ner för att parta när jag varit magsjuk. Men i dag mår jag mycket bättre. Så himla skönt. Men känns mig fortfarande ur form för jag typ inte kunnat äta på några dagar och inte haft någon aptit alls. Men ikväll fick jag i mig lite gottissaker så nu känner jag mig lite piggare. Fast ska lägg mig nu och sova ut i morgon så jag sover bort det här och blir helt frisk. Hoppas ni har haft en bra fredag. Vi hörs i morgon. Kram på er!

8 reaktioner på ”Friday Look”

  1. Alltså, din lägenhet ser verkligen SÅ himla mysig ut! Hoppas du fick sova ordentligt och att du mår bättre idag 🙂

  2. Skönt att du är på bättringsvägar fina du! Ser oförskämt fräsch ut:) Hade varit superkul om du la upp lite bilder på ditt badrum & hall:) Såå nyfiken och du inspirerar verkligen! Mer lunch och frukost bilder hade varit jätte kul;) Går du ut och partajar mycket? Ska till Stlm i höst vilken restaurang tycker du att jag och min väninna ska besöka? Stor kram Siri

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *