Happy Sunday

IMG_3304IMG_3300IMG_3212IMG_3313IMG_3245

God morgon gullisar! Hur mår ni? Jag mår toppen, äntligen är min favoritdag här. Jag vaknar verkligen alltid upp med en härlig och mysiga känsla på söndagar. Det beror såklart mycket på att jag inte dricker och inte vaknar upp bakis då söndagar för många är just en “bakisdag”. Men jag tycker lixom att söndagar inte ha några måsten. Lördagar däremot kan jag känna mig lite stessad över att jag Måste göra något. Men söndagar är verkligen en dag så jag känner att jag bara kan chilla. Äta långfrukost, göra något kreativt, fika med någon kompis eller med mig själv. Och avsluta med en mysig kväll i soffan. Jag ser verkligen fram emot mina söndagar i  min nya lägenhet i höst. Vad säger ni, håller ni med om söndagsmyset?

Good morning. How are you? Im fine, finally my favorite day is here. As you know I really love Sundays. Is the ultimate chill day. Long breakfast, time to be creative and just relax. Just perfect! Do u agree that Sunday is the best day?? 🙂

15 reaktioner på ”Happy Sunday”

  1. Söndagar har alltid varit min fixardag förut, men det kanske kommer ändras. Det låter ju faktiskt sjukt skönt att bara chilla!

  2. tycker söndagar är sjukt underskattade! de är enda dagen då jag tycker man “får” mysa utan att skämmas hela dagen. haha! 😉 Sen underlättar det nog att man gillar sitt jobb med!

    Fint nattduksbord btw! Från vaaaar?

  3. Söndagar är ofta mysdagar, och idag så har vi haft en riktigt härlig dag vid vattnet och bara solat och haft det bra :-))

  4. Hej Josefin:) har precis börjat följa din blogg och gillar verkligen din stil!! Var har du köpt denna superfina topp? Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *