New Favorite Blouse

IMG_4678IMG_4648  IMG_4679 IMG_4686  IMG_4694

Spetsblus Second Female Flare jeans Mango

Sen jag klippte av mig håret har jag börjat älska alla toppar som har lite polokrage. Och den här är nog min absoluta favorit just nu. Så otroligt fin. Den kommer ni få se mycket av framöver. Vad tycker ni om polon?

____________

Lace blouse Second Female Flare Jeans Mango 

After I cut off my hair, I have start to love all tops that have little turtleneck. And this is probably my favorite right now. Do u like it? 

12 reaktioner på ”New Favorite Blouse”

  1. Jag känner mig så trygg i en polo! haha, lite skyddad liksom. Supersnyggt med! och du, börja skratta mer på bilder som du gör här, såå fint!

  2. Jaa, blusen är så himla fin och polokrage är ju såå snyggt! Du är en sån inspiration för mig Josefin, både till personlighet och stil! Vill också tillägga att jag älskar er podd, ni är riktiga glädjespridare! Kraam! <3

    PS. Älskar ditt fiina leende!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *