Guldknappen– My Look

IMG_5566
IMG_5563
IMG_5556

I går var det alltså min första Guldknappsgala. Jag hade på mig denna fantastiska klänning med underbara fransar från By Malene Birger. Eftersom Knappengalan är tillfället då det verkligen gäller att klä upp sig kände jag mig lite nervös över vad jag skulle ha på mig då jag egentligen inte är en klänningtjej och ännu mindre en “elegant-klänning-tjej”. MEN när jag hittade denna kände jag bara, JA! Den blir perfekt. Och det var den. Skön, bekväm och snygg. Och kvällen var väldigt rolig. Jag hade inte med mig någon kamera men tänkte visa er lite snaps från min telefon. Försöker få upp det i början av veckan. Men vad tycker ni. Var jag galafin? :))

18 reaktioner på ”Guldknappen– My Look”

  1. Du är verkligen jätte fin. Du strålar!
    Måste fråga vart halsbandet är från? Har letat efter ett sådant stelt och enkelt halsband ett tag nu. Kram.

  2. Som vanligt SÅ snygg!!
    Vad använder du på läpparna? Är se nått nude läppstift eller vad är de ? Alltid så fin färg på läpparna

  3. Wow vilken pingla! Riktigt snygg. Älskar din stil!!!! Fransar är ett måste nu. Du ser så solkysst och fin ut, anvönder du någon bra brus el är det solens strålar? Dina fin fina örhängen, får man fråga vart de kommer ifrån? Kram Rebecka

  4. Fullkomligt ÄLSKAR din klädstil Josefin!! Jag blir såå peppad på en ny underbart härlig höstgarderob! Gaaah, TACK!! Och stor kram

  5. Så sjukt snygg att man smäller av! Kan du inte berätta mer om hur/vad du tränar? Eller vad är din hemlighet till att se så fräsch och hälsosam ut? (Förutom att du skippar alko då alltså.) Du e en grym inspiration!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *