Overknee Boots

IMG_5821IMG_5869

Tröja Bik Bok Mockashorts Minuim Höga stövlar H&M

Alltså hur fina är det här stövlarna? De är i mocka och jag hittade dem på H&M för någon vecka sen. De är ju lite knepiga att styla ändå tycker jag. Det känns lätt lite för sexigt och det är ju inte riktigt mig grej.. Men tillsammans med en oversize tröja så känns de mer stilsäkra. Eller vad tycker ni? Ser också fram emot att ha dem över tighta blåjeans. Lätt en av höstens snyggaste skomodeller enligt mig.

Sweater Bik Bok shorts Minuim Overknee boots H&M

I bought this overknee boots at H&M a couple of weeks ago. And I love them! One of my favroite shoe model for fall. Do u like them?

9 reaktioner på ”Overknee Boots”

  1. Jättefina! Jag tycker också det är svårt m lårhöga, men de där var himla snygga. Bra material och alldeles lagom tighta/lösa hela vägen upp.

  2. Vet du om stövlarna finns kvar? Jag kikade runt på deras hemsida och dom enda jag hittade var ett par liknande fast med 9,5cm klack. Är dina så höga? Dom ser nämligen lägre ut och det är precis vad jag letat efter då jag inte brukar använda klackar.
    Kram

  3. Hej!
    SUPERSNYGGA!! Kan inte jag SNÄLLA få artikelnr. Letat såååå mycket efter dom! Så himla snygga och du med.

    Puss och kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *