Lager På Lager

IMG_5929IMG_5946IMG_5933IMG_5943IMG_5951IMG_5956IMG_5948

Jag vinkar till en kollega som gick ut ur porten haha, happy girl!

I dag har jag på mig med nya gröna stickade tröja från H&M som jag köpte efter att ha sett Vanja ha den, så fin. Tillsammans med min mockakjol från Beyond Retro, fransjacka och scarf från Zara och Dr Martens. Älskar att man fortfarande kan ha kjol om man klär på sig upptill. Tycker det är väldigt fint. Håller ni med? Puss!

Today I wear my new green knit from H&M, my suede skirt from Beyond Retro together with my Mr Martins. And jacket and scarf from Zara. I Love that u still can wear a skirt if u wear knits and a lot of layers. Do u agree??

5 reaktioner på ”Lager På Lager”

  1. Superfint!! Älskar den röda fluffbollen också! Fyllde år igår och fick en sådan då av min lillebror, fast i grå/beige! Love it, perfekt detalj på väskan! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *