Happy Wednesday

IMG_6000

IMG_5988

Glad onsdag på er gullisar! Hoppas ni har haft en fin dag. Jag har mest stressat runt känns det som. Har haft många olika möten, spelat in podd och fixat massa saker. Nu sitter jag hemma, har idol på i bakgrunden och jobbar i kapp i lugn och ro. Skönt! Jag åker ju till New York på lördag så har en hel del att hinna med innan jag sticker. I dag invigde jag mitt nya fluff från RAVN, så fina färger tycker jag. Perfekt höstfluff! Hörs sen! Puss!

7 reaktioner på ”Happy Wednesday”

  1. Hej!
    Jag undrar om du skulle vara intresserad att gör ett samarbete på något sätt!
    Intresserad här hittar du min blogg wwww.dancemoms.webblogg.se
    Min e-mail kommer med i kommentaren 🙂
    Kram Ida <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *