Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:55 | september 13, 2015

Coffee Break

IMG_7122
IMG_7132
IMG_7129IMG_7138

Tidigare i dag hade jag och bästa Salem kaffe och bloggpaus på mitt favoritfik här i Williamsburg, Woops. Så himla gott och fint (Ni vet där jag käkade lunch häromdagen) Vi hann även med lite bloggskola. Jag tipsade Salem om några viktiga saker att tänka på när det kommer till bloggen. Jag kanske ska göra en liten bloggskola med er också? Vill ni ha lite tips och trixs? Puss J


2 kommentarer2 kommentarer om “Coffee Break”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ja tips är så välkommet!!:) så man kanske vågar ta steget att starta en i mitt fall:) tack för all inspo du ger dagligen!! Kramis

    Svara
  • Hade varit kul att höra dina tips,när det gälleer bloggandet!

    Svara