Levis Sister Story

Processed with VSCOcam with hb2 preset IMG_3361 Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jag känner mig aldrig så kreativ och inspirerad som när jag och min syster har bra dagar ihop. Den här veckan vi har haft tillsammans i New York har varit fantastisk och jag har fyllt på alla inspirationsförråd. Det känner helt jäkla underbart. Och tänkt att vi har en hel vecka kvar tillsammans. Love it och love her. Puss J

5 reaktioner på ”Levis Sister Story”

  1. SÅ HÄRLIGA BILDER PÅ ER <3 Blev dessutom helt varm i hjärtat av bild nr 1!!
    Härligt för dig att få tanka inspiration.

    TACK för er senaste podd. Igentligen TACK till alla avsnitt.. Ni är så bra. Men ett stort tack för att du lyfter på locket och berättar din historia.. Du är grym, hejja dig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *