I have been shopping❥

IMG_0105IMG_0039 IMG_0078IMG_0036 IMG_0110

Alltså jag har shoppat så mycket i New York… Har ingen aning om hur jag ska få med mig allt hem. Ska visa er mina inköp snart här på bloggen. Och den här västen jag hittade på Topshop i går tycker jag är helt magisk. Så himla fin! Kommer vara perfekt hemma i höst tillsammans med en mysig stickad tröja under. Den tröjan jag har på bilden hittade jag på Forever21 och jag matchade det med mina nya fina smycken från Lucky Brand. Så taggad på att komma hem och få ta på mig alla höstgrejer. Mums! 

 

4 reaktioner på ”I have been shopping❥”

  1. Hej :):)

    vart är anteckningsböckerna ni hade på Modette workshopen med namn på ifrån? 🙂

    Tacksam för svar!!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *