Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:04 | september 21, 2015

Brooklyn Bridge❤

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Gud vad jag saknar New York när jag ser de här bilderna. Jag och syrran var på Brooklyn Brige innan jag åkte. Så himla fin och magisk utsikt. Så himla glad över den här resan, allt jag fått sett och uppleva. Tack syrran som varit den bästa guiden. Snart ska jag lista min topp 5 med New York här på bloggen. Håll utkik! Puss J 

I really miss New York when I see these pictures. Me and my sister was at the Brooklyn Bridge before I left, such an amazing view! Soon I will do a list of my favorite things about my New York trip. Stay tuned! 


6 kommentarer6 kommentarer om “Brooklyn Bridge❤”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love your hair

  L.A

  Svara
 • Jag lyssnade precis på din och vanjas podcast om familjerelationer och måste bara säga WOW och tack! Vilken upplevelse jag hade när jag lyssnade på den!

  Jag har som du en knepig uppväxt kring familjerelationer och din historia berörde mig till tårar flera gånger. Samtidigt som du/ni även inspirerade och motiverade mig så mycket. Var helt fylld med energi trots all sorg jag kände med igenkänningsfaktorn.

  Du får mig att vilja öppna upp mig mer om mig själv! Tack! Och sluta aldrig med er fantastiska podd. Kramar

  Svara
 • åh tack fina Sara!! Vi ska inte sluta :))) Stor kram till dig!! Va glad jag blir att vi kan motivera dig. Kram

  Svara
 • Underbara bilder, och vilken snygging! <3

  Svara
 • haha snacka om att polisen där på bron spanar in din boooooty 😉

  Svara
 • Vilka härliga bilder! Förstår att du har haft det superbra, New York has that affect on people. 🙂

  Svara