En matbutik i Paris❥

IMG_6415

IMG_6408

IMG_6410

IMG_6411

IMG_6413

IMG_6414

IMG_6416

IMG_6417

IMG_6419

IMG_6420

Okej, hur fin är den här matbutiken? Jag spenderade typ en timme med att gå runt och kolla på…. Mat! Jag lagar inte ens mat men den var så inspirerande. Om jag hade en son här härlig butik i närheten av mig hade jag lätt börjat laga mat. Skulle älska att gå runt och handla i den här till vardags. Snacka om vardagslyx. MUMS! 

4 reaktioner på ”En matbutik i Paris❥”

  1. Åh den matbutiken är en riktig guldgruva! Så himla fin! Jag var i Paris nu i somras i fyra dagar, och jag var tvungen att gå dit och handla något varje dag! <3 <3

  2. Har sträcklyssnat på alla avsnitt av din och Vanjas podd nu under några dagar. Måste bara säga att ni är helst fantastiska och så inspirerande! Tack för en grymt bra podd och för två superfina bloggar! Kram till er

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *