Paris Style★

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jacka Mango Tshirt H&M Jeans MIH Väska LV Skor Zara

Känner mig väldigt fransk i min stil i dag. Jag har ju typ aldrig jeans och thsirt men i dag hände det och det känns lite roligare när det är ett par snygga utsvänga jeans som sitter som en smäck. För visst gör de? Mina nya som jag hade för första gången i dag, redan en favvo! Puss J

Jacket Mango Tshirt H&M Jeans MIH Bag LV Shoes Zara

I feel very french today and I love my new jeans. Do u??

5 reaktioner på ”Paris Style★”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *