Perfect Fall Look★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Scarf Zara Tröja Intro Muse Väst Zara Väska & other stories Jeans Levis Skor Mango 

Hej fina ni, hoppas ni har en bra torsdag! Jag ska strax gå från jobbet för att prova lite bågar, jag har beställt ett par men vill minst ha ett par till nu. Så man kan variera sig, hehe.. Måste säga att jag tycker den här outfiten blev väldigt höstmysig. Varm, bekväm men ändå rätt stylish. Älskar att klä mig på hösten, bästa klädsäsongen. Eller vad tycker ni? Puss J

Scarf Zara Knit Intro Muse Vest Zara Bag & other stories Jeans Levis Shoes Mango 

Hi Lovely u, I hope u are having a great thursday! I must say that I love this outfit, very cute and comfy. I love to get dressed at fall. Do u agree? Love J

5 reaktioner på ”Perfect Fall Look★”

  1. Hej Josefin!
    Jag är så nyfiken på din hudvårdsrutin och hur du sminkar dig, så det skulle vara jättekul med ett sådant inlägg! Skulle också vara kul och få dina “holy gracil products” eller “all time faves”. Tack för all inspiration! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *