Welcome to my place❤

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jag kände att det var ett tag sen jag visade upp lite här hemifrån så här kommer lite random bilder jag tog i helgen. Tror det är lite nya detaljer som ni inte set förut. Hoppas ni tycker det är fint! Puss J

Here are some random pics from my place. I hope u like it!

16 reaktioner på ”Welcome to my place❤”

  1. Ååh du har det så himla fiint! Massa inspo! Blev också glad av det fina nyhetsbrevet jag fick nyss! Bra pepp inför veckan! Happy Monday till dig också och ha en underbar vecka! Kram

  2. Du har det så utrolig fint! Jeg elsker elsker stilen din. Jeg må innom blogge din flere ganger hver dag for å få litt inspirasjon. Og på senteret tiden har jeg snart forandret hele stuen etter å ha blitt inspirert av deg! Og jeg elsker det 😀

    Og i tillegg, det er så gøy når du kommer med så mange innlegg hver dag, og at de alle er så bra! – creds for at du klarer det!

  3. Åh så inspirerande. Jätte fint.Måste få fråga var metallpippin i fönstret kommer ifrån.Den var så häftig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *