In my kitchen★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Som ni vet älskar jag ju saker… Och jag gillar att ha dem framme. I mitt kök står det alltid olika burkar, blommor och andra fina grejer framme. Och jag måste visa de här två växterna som just nu pryder min köksbänk. En rosa ananas på stav?!?! Så gulli, hittade den på Christoffers Blommor och den andra är någon rostulpan av något slag som jag fick i en av mina Flowerybuketter och har hållt sig superlänge. Lite konstiga men ändå härliga tycker jag! Puss J

6 reaktioner på ”In my kitchen★”

  1. Hej! Jag läser mängder av bloggar men kommenterar aldrig. Du är den första som får mig att göra det. Er podd är.. Så bra. Sättet du öppnar dig och berättar så privata saker om ditt liv gör mig verkligen berörd. Jag grät idag samtidigt som jag hivade i mig lunchen, när du berättade om din pappa och hans bortgång. Jag älskar er djupa podd, just för att den skiljer sig så mycket från den här ytliga världen! Och du verkar vara en sån tjej man verkligen vill ha som kompis 🙂 Kramar!

  2. Gud va fina burkar du har! Vart har du köpt dem? (Den gråa med en guldig plopp på & den svartvita).

    Kramar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *