Super Breakfast★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Det var länge sen jag gjorde chiapudding till frulle men i dag kände jag mig sugen och slängde ihop en och toppade med blåbär. Snacka om superstart på den här söndagen. Så här gjorde jag: Jag blandade en och en halv dl havredryck med tre teskedar chiafrön, blandade m kanel och kardemumma i en fin burk (viktigt!) Ställde in burken i kylen i typ en kvart. Tinade frysta blåbär och la på toppen. Mums!

3 reaktioner på ”Super Breakfast★”

  1. Det är ju så smart att göra den i en burk, för då kan man bara slänga ner den i väskan och ta med den till jobbet som mellanmål 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *