Todays Outfit★

IMG_0694

IMG_0693

Fluff Mango Kimono Samsoe & Samsoe Linne Second Female Jeans Diesel Boots WestPark

Hej på er gullisar, hur mår ni? Jag ligger hemma på soffan helt slut efter en rolig och kreativ dag. Vi har plåtat typ hela dagen och resultatet får ni se den första december. Hur fin är min grönguldiga kimono?? Jag fyndade den på Samsoes utförsäljning i går, sååå fin! 

Fluffy jacket Mango Kimono Samsoe & Samsoe Top Second Female Jeans Diesel Boots WestPark

Hi guys, how are u? I fine, a bit tired after a long day.. But how amazing is my kimono?? I found it at Samsoes sampel sale yesterday! Love it!

7 reaktioner på ”Todays Outfit★”

  1. Men gud?! Jag dör vilken snygg kimono!? Hade jag varit några centimeter längre hade jag köpt den på direkten!:-) Den är jättefin på dig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *