New In★

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Stickad tröja Zara Kjol H&M Boots Zara

Glad fredag på er gullisar! I dag hade jag på mig två nya plagg jag shoppade i går i Mall of Scandinavia som jag känner kommer bli två favvosar. Såklart stylade jag dem med mina smycken som kommer ut om två veckor (wiiiiiii) Hoppas ni har haft en fin dag! Nu, fredagsmys!! Puss J

Knit Zara Skirt H&M Boots Zara

Hej cuties, how are u? Today I wore two new favorites I bought yesterday! Love them!

3 reaktioner på ”New In★”

  1. Såååå fina smycken! Vad kommer priserna att ligga på ungefär? Har länge velat ha ett fint, personligt halsband, men har verkligen aldrig råd att lägga pengar på annat än endast det jag ‘behöver’. :'(

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *